Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες από 39€ και άνω! Καλέστε μας στο 2810 742037 για τηλεφωνική παραγγελία

Συχνές ερωτήσεις / FAQ

Με ποιους τρόπους μπορώ να πραγματοποιήσω μια παραγγελία;

Οι παραγγελίες δίνονται on line στην ιστοσελίδα www.pharmacien.gr είτε τηλεφωνικά στο 2810742037. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους τρόπους παραγγελίας ελέγξτε το κείμενο τρόποι παραγγελίας

Μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου;

Σε περίπτωση που θελήσετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας εντός 6 εργάσιμων ωρών στο τηλέφωνο 2810 742037. Σε περίπτωση που η παραγγελία έχει ήδη σταλεί δε μπορεί να ακυρωθεί.

Μπορώ να κάνω παραγγελία σε περίπτωση που δεν διαθέτω πιστωτική κάρτα;

Φυσικά και μπορείτε να παραγγείλετε από το www.pharmacien.gr σε περίπτωση που δεν έχετε πιστωτική κάρτα. Υπάρχουν τέσσερις διαφορετικοί τρόποι πληρωμής. Για περισσότερες πληροφορίες ελέγξτε το κείμενο τρόποι πληρωμής

Μπορώ να επιστρέψω κάποιο προϊόν;

Μπορεί να γίνει επιστροφή προϊόντος υπό ορισμένες προϋποθέσεις. Η επιστροφή θα πρέπει να γίνει εντός 10 ημερολογιακών ημερών και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επιστροφή προϊόντων ελέγξτε την πολιτική επιστροφών.

Είναι όλα τα προϊόντα άμεσα διαθέσιμα;

Στο www.pharmacien.gr γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια για τη γρηγορότερη εξυπηρέτηση σας. Τα περισσότερα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα. Σε περίπτωση που υπάρχει έλλειψη σε κάποιο από τα προϊόντα της παραγγελίας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το χρόνο παράδοσης της παραγγελίας σας ή τυχόν διευκρινήσεις.

Σε πόσο χρόνο θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Η αποστολή των παραγγελιών σε περίπτωση που τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα γίνεται την ίδια ημέρα γι’ αυτό και ο χρόνος παράδοσης είναι 2 με 3 εργάσιμες μέρες. Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα δεν είναι άμεσα διαθέσιμο ίσως χρειαστούν 4 με 5 εργάσιμες μέρες για να παραλάβετε την παραγγελία σας. Στο www.pharmacien.gr γίνεται προσπάθεια να είναι πάντα διαθέσιμα τα προϊόντα ώστε να μην καθυστερούν οι παραγγελίες.

Υπάρχει ασφάλεια προσωπικών δεδομένων;

Τα προσωπικά σας δεδομένα είναι απόρρητα και δεν υπάρχει περίπτωση δημοσιοποίησης τους.