Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες από 39€ και άνω! Καλέστε μας στο 2810 742037 για τηλεφωνική παραγγελία

Πολιτική επιστροφών

  1. Οι επιστροφές γίνονται δεκτές κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με την εταιρεία www.pharmacien.gr και μόνο στην περίπτωση που τα προϊόντα είναι αχρησιμοποίητα και στην αρχική τους κατάσταση. Η επιστροφή πρέπει να γίνει εντός 10 εργάσιμων ημερών και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνεται αποκλειστικά ο πελάτης. ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

  2. Σε περίπτωση χρήσης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής του συσκευασίας δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.

  3. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν είναι ελαττωματικό και καλύπτεται από εγγύηση (πιεσόμετρα), γίνεται επισκευή ή αντικατάσταση ύστερα από συνεννόηση με την εταιρεία.

  4. Σε περίπτωση λάθους αποστολής της εταιρείας μας επιστρέφεται πλήρως το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην τιμή του προϊόντος και στην τιμή των εξόδων αποστολής.

  5. Οι επιστροφές των χρημάτων γίνονται εντός 14 ημερών από την παραλαβή της αίτησης ακύρωσης.

  6. Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται ύστερα από συνεννόηση, σε τραπεζικό λογαριασμό που θα δηλώσετε. Για τις επιστροφές είναι απαραίτητη η απόδειξη λιανικής. Σε περίπτωση έκδοσης τιμολόγιου η επιστροφή γίνεται με δελτίο αποστολής.

  7. Σε περίπτωση πληρωμής με πιστωτική κάρτα γίνεται ακύρωση της συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.

  8. Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν γίνει εντός 10 εργάσιμων ημερών ή δεν πληρούνται οι απαραίτητες προϋποθέσεις επιστροφής το www.pharmacien.gr έχει κάθε δικαίωμα να μην κάνει δεκτή την επιστροφή.

  9. Η διεύθυνση επιστροφών είναι

Φαρμακείο

Σάββας Προκοπίου

Χουδέτσι Ηρακλείου

70100

Κρήτη

Διαδικασία επιστροφών

Σε περίπτωση επιστροφής επικοινωνείτε τηλεφωνικά με το www.pharmacien.gr. Αν πληρούνται οι απαραίτητες προϋποθέσεις επιστροφής, συσκευάζετε το προϊόν και το αποστέλλετε με τη συνεργαζόμενη εταιρεία courier του φαρμακείου μας. Μόλις γίνει η παραλαβή του προϊόντος και αποδειχτεί ότι πληροί όλες τις προϋποθέσεις επιστροφής γίνεται δεκτή η επιστροφή και ακολουθεί επιστροφή της τιμής του προϊόντος. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.